Project Description

THE BIG KAHUNA

Location: 4 Rogoti str., Thessaloniki

Surface: 140 m²

The concept was to create a beach bar in an interior space, giving the feeling of a relaxed atmosphere that takes you direct to summer and the tropical beaches. Main element of the proposal is a central hut, with the main bar and the seating space organized around it. At the same time, the open kitchen area is organized inside the hut, so that the visitor can observe the preparation procedure. The big glass front provides the interior space great extroversion, as well as direct contact of visitors and passengers with the inner atmosphere.

The materials applied were wood, reed and alang alang, in natural form and color and as raw as possible. The lighting of the room is mainly covered by garlands and some knit baskets.

Date: November – December 2018

FLOOR PLAN